Biztonságtechnika

Korszerű létesítmény manapság már el sem képzelhető videomegfigyelő rendszer nélkül. A képeket élőerős biztonsági felügyelet vagy napjainkban már sokkal inkább, képtartalom rögzítő/ menedzselő szoftverek ellenőrzik. A rendszerfolyamatos információt szolgáltat a védendő területről, ugyanakkor a képek eltárolhatók, visszakereshetők. A korszerű színes, nagy felbontású és érzékenységű kamerarendszerek a digitális képrögzítők illetve az IP technika alkalmazásával komoly segítséget nyújtanak a védelemben.

A hálózatba köthető digitális képrögzítők összefüggő nagy rendszerek létrehozását is lehetővé teszik. A zártláncú - más néven CCTV - kamerák pedig biztonságos adattovábbítást is biztosítanak az Ön számára.

Kiváló minőségű, de kedvező árú termékek jellemzik a kínálatunkat, melyben megjelentek a legújabb, nagy felbontású HD-SDI kamerák is. A hálózati videó rendszerek területén is teljes a kínálat, mind kamera, mind rögzítő oldalon.

A kamerák esetében kiemelnénk a kiváló képminőséget, az egységes illesztési felületet és a takarékos sávszélesség használatot. A rögzítő megoldások elérhetők nálunk NVR kivitelben, valamint szoftveres alapokon.

Egy videó rendszer elengedhetetlen elemei a monitorok is. Egy biztonságtechnikai alkalmazásnál fontos, hogy a monitorok bírják a folyamatos, 24 órás igénybevételt.

Általunk kínált megoldások:

  • Analóg kamerák
  • Vezérlő eszközök
  • Digitális rögzítők (DVR)
  • Monitorok
  • Hálózati kamerák
  • Hálózati videó rögzítők (NVR)
  • Videó menedzsment szoftver
  • Kiegészítők (optikák, konzolok, kamera házak
  • Komplex rendszerek tervezése, kivitelezése, üzemeltetése

BEHATOLÁSJELZÉS

A vagyonvédelmi berendezések tervezése és szerelése sok tapasztalatot és különleges bizalmat tesz szükségessé. A vagyonvédelmi rendszerek létesítésénél elsődleges szempont az olyan szakég kiválasztása, amely képes a berendezéseket ésszerűen megtervezni és szakszerűen telepíteni, majd később üzemeltetni. A komplex vagyonvédelemben az elektronikus behatolásjelző rendszerek a mechanika leküzdhetőségét és az emberi tévedések kiegyenlítését szolgálja.

Az elektronikus jelzőrendszerek alkalmazásával jelentős emberi és mechanikai költség megtakarítás érhető el hosszú távon. A behatolásjelző rendszerek egyszeri nagy beruházást igényelnek, ami megtérül azáltal, hogy kevesebb élőerőt kell alkalmazni ugyanazon vagyonvédelmi feladat ellátásához. Nagyon fontos szempont továbbá, hogy a rendszer eseményei regisztrálhatókká és ezáltal jobban ellenőrizhetőkké válnak.

PCSECURITY 8800 Nagykanizsa , Csokonai u. 10/B T: +3630-891-7043
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el